Skip to main content
Til toppen
Wild Fire ligger ikke på latsiden

Wild Fire ligger ikke på latsiden

Wild Fire nyheter februar 2020

Da har 2020 endelig kommet over oss og Janniche og Jeffery har selvfølgelig ikke ligget på latsiden. Fra nye lokaler i Sandvika har de utviklet en rekke nye sauser og som gir en godt krydret start på det nye året

Resultatet er hele 8 nye produkter som setter en ekstra spiss på det meste.

 

 

American pale ale
Etter et besøk på Festspillene i Harstad i 2019 kom Janniche i prat med gutta fra Harstad bryggeri som passende nok lager en glutenfri American pale ale. Etter litt smaking og testing viste det seg at Harstad-øllet passet perfekt som base til en ny barbecue saus.

 

Sesam Stir-Fry
Mange har etterspurt flere woksauser, og Jeffery leverer selvfølgelig, som bestilt. Den er laget av glutenfri soyasaus, sesamolje, fersk hvitløk og fersk ingefær. Her det bare å fyre opp wok-en, steke alt ferdig og tilsette sausen helt til sist. Dette er for øvrig også en perfekt saus til dumplings, Dim Sum, wok, laks, fisk, grønnsaker, ris.

 


Italian salad dressing
Viva l'Italia – viva Liguira!

Her har vi noe så unikt som en Matcompaniet co-lab. Alessandro Anfosso sin Tumai olje har fått lov til å spille på lag med både rød- og hvitvinseddik, fersk hvitløk, havsalt og mange herlige krydder slik som oregano, basilikum og persille. Resultatet er en balansert og spennende salatdressing til alle typer salater. Den er også perfekt for å dyppe brød i.

 


Cajun Habañero
I sauseverden vil det alltid være de som ikke er enig at «Less is more». Noen mener desto sterkere desto bedre! Her er sausen for dere som foretrekker en chilisaus med et skikkelig sterkt kick balansert med chiliens naturlig sødme . Brukes i små dråper. Til fisk, sjømat, egg, kylling, svinekjøtt, potetgull, fish and chips, i supper, i chili con carne, i Pho, på taco, i Soul Food og i bloody Mary.

 


Chimichurri
Klassisk søramerikansk saus med extra virgin olivenolje, koriander, bladpersille, løk, rødvinseddik, hvitløk, urter, salt og et hint av chili. Bruk som topping på kjøtt, kylling, svinekoteletter, and, poteter, pasta eller som en dip til brød. Kan også brukes som marinade. Garantert en favoritt når grillen fyres opp.

 

Honey chipotle
Vent til du smaker denne dressingen, den tok oss i Matcompaniet virkelig med storm! Denne er laget med extra virgin olivenolje, honning og littegranne Chipotle pepper for å gi den dybde og spenning mens den fortsatt er utrolig mild og allsidig. Perfekt til alle typer salater fra den enkleste grønne til tacosalat, avokadosalat, tomatsalat og salsaer samt kyllingsalat og salater med reker, svin, sjømat og spanske oste

 


Sweet chilli 
Endelig kan dere få mulighet til å smake ekte sweet chilli saus! Jeff sin er laget med ananas og chilipepper for å gi deg den gode smakene du elsker. Sausen er velsignet fri for alle de fyllstoffene og tilsetningsstoffene du ikke ønsker. Den har en middels sterk chilikick fra fersk chilipepperen. Serveres rett fra flaska til vårruller, sommerruller, reker, kylling, svinekjøtt, grønnsaker, stekt ris, dim sum, dumplings,  thai fiskekaker, kokt skinke, fish and chips og grillet frukt.

 


Jalapeño Ketchup
Her smaker det nok en bestselger i kategorien ketchup. Cipotlen er bytta ut med forførerisk og leken jalapeño og vips har du perfekte ketchupen kjøttboller, kjøttpudding, i dressingen til reke cocktailen, pølser, kylling, svin, egg, bønner, grønnsaker og alle steder du bruker ketchup. Etter å ha smakt kommer du sikkert på et utall andre retter der den bidrar med det lille ekstraLenker
Min side