Torta di Peghera, Guffanti
Forpakningsinfo: 2.4 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
Lages av små lokale meierier i Val Taleggio, Lombardia. Torta di Peghera har en gyllen ostemasse under en tynn naturlig osteskorpe. Rik smak med frisk syrlighet og markert duft som kan minne om brøddeig og høy.
Torta di Peghera er en kuost som fortsatt produseres i Taleggio-dalen etter gamle resepter. Osten regnes som en forgjengeren til Taleggio. Hovedproduksjonen foregår rundt byen Peghera. Ostene veier ca 2,5-3 kilo. Orange skorpe og gyllegul ostemasse. Torta Peghera kan ha animalsk duft og har en aromatisk smak med hint av fjøs.
Prøv deg gjerne med et glass barbera som ikke har vært for mye i kontakt med eikefat.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Melk | Ku |
Øvrige egenskaper | Pasteurisert |
Bestillingsvare | Ja |
Estimert Leveringstid | 9 Dager |
Antall per Kolli | 1 |
Nettovekt | 2400 Gram |
Horeca | Ja |