Skip to main content
Til toppen
Stolt Sponsor av Oste NM 18. September på Vulkan Arena Oslo.

Tagliolini Mais & Ris Glutenfri 250g, Caponi

Varenummer: 30393
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 12
ekskl. mva.

Denne tynne, glutenfrie tagliolinien fra Caponi er laget av mais og ris for en lett og delikat tekstur. Perfekt til enkle sauser med smør, sitron, urter eller sjømat. Et elegant og smakfullt alternativ for deg som ønsker glutenfri pasta uten å gå på kompromiss med kvalitet.

Nyhet
Penne Mais & Ris Glutenfri 250g, Caponi

Glutenfri penne fra Caponi, laget av mais og ris. Pastaen har god tyggemotstand og mild smak. Den klassiske rørformen passer perfekt til tomat-, krem- eller pesto-baserte sauser. Et smakfullt og trygt valg for glutenfri pastanytelse.

30389
Nyhet
Tagliatelle Mais & Ris Glutenfri 250g, Caponi

Caponis glutenfrie tagliatelle er laget av mais og ris. Denne tagliatellen har en silkemyk tekstur og bred båndform. Perfekt til kremete sauser, sopp, kjøtt eller grønnsaksbaserte retter. Et smakfullt og trygt valg for deg som vil ha ekte pastafølelse uten gluten.

30392
Nyhet
Chitarroni Mais & Ris Glutenfri 250g, Caponi

Chitarroni fra Caponi er en glutenfri pasta laget av mais og ris, med en tykk, firkantet form som minner om spaghetti alla chitarra. Den robuste strukturen passer godt til kjøttsauser, grønnsaksragù eller kremete sauser. Et solid og smakfullt alternativ uten gluten.

30390

Når himmelriket er glutenfritt

Hadde du for noen tiår siden forsøkt å overbevise en italiensk «nonna» om at det faktisk er mulig å lage en god pasta som ikke inneholder gluten, ville hun mest sannsynlig korset seg før hun bannlyste deg. Takket være Caponi vet vi at det ikke bare er mulig, men at man faktisk kan «lure» selv en italiensk bestemor med deres unike glutenfrie pasta. Teksturen og smaken er slik at de fleste vil anta at deres glutenfrie pasta er av den konvensjonelle slaget laget på hvete. 
Deigen hvor melet er erstattet med 70% maismel og 30% rismel blandes med de øvrige ingrediensene i et lukket kammer som kun benyttes til denne delen av produskjoen. Det samme gjelder selvfølgelig alt annet verktøy som benyttes. Prosessen overvåkes av Caponis dedikerte «pastadamer», og det meste gjøres for hånd. 
Den ferdige pastaen tørkes ved lav temperatur i ca 48 timer før den emballeres på en egen pakkelinje som opprettholder fraværet av gluten. Pastaen har samme bruksområde som konvensjonell pasta, så her er det bare å ta servere den med din beste sauseoppskrift. Kanskje du klarer å “lure” en pasta connaisseur til å tro det er noe helt annet enn glutenfri pasta som serve.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Øvrige egenskaper Glutenfri
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 12.0
Nettovekt 250.0 Gram
Horeca Nei
GTIN 8020923000446
Lenker
Min side