Skip to main content
Til toppen

Sourdough Cracker Selection 270g, Peters Yard

Varenummer: 31216
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
ekskl. mva.

En miks pakke som inneholder tre individuelt pakkede kjekstyper: Sourdough Crackers Original, Rye & Charcoal Sourdough Crackers og Seeded Wholegrain Sourdough Crackers. Det ultimate valget når du skal samle gode venner til god ost.

Sourdough Crackers Original 105g Peters Yard
Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Den originale surdeigskjeksen bakt med mel fra Shipton Mill og økologisk melk. Knasende sprøtt underlag for din favoritt ost. 

Rye & Charcoal Sourdough Crackers 90g Peters Yard
Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Bakt med rugmel fra Shipton Mill og farget sorte med trekullpulver. Knasende sprøtt underlag for myke oster eller som en forførerisk sort base for en kanape til cocktailselskapet.

Seeded Wholegrain Sourdough Crackers 105g Peters Yard
Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Bakt med fullkornsmel fra Shipton mill med solsikkekjerner og valmuefrø. Knasende sprøtt underlag for en rik, moden St Nectaire eller Konrad og andre beslektede oster med mye smak.

Peters Yard har et sterkt fokus på bærekraft og jobber kontinuerlig med å redusere bedriftens fotavtrykk i påvirkningen på miljøet. De ønsker virkelig å utgjøre en forskjell. Alle ingrediensene kjøpes fra produsenter, gjerne lokale, som deler deres verdier. Melet som males er lokalt og steinmalt, melken kommer fra økologiske Engelske meierier og saltet kommer fra Halen Môn rett vest for Suffolk ved Irskesjøen. 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse England
Antall per Kolli 6
Nettovekt 270 Gram
Lenker
Min side