Denne smakrike tomatpasten kombinerer 60 % soltørkede tomater med pasert knust tomat, extra virgin olivenolje på Raveceoliven, vineddik, og ekte Provolone del Monaco D.O.P. Osten er laget av rå kumelk med tradisjonelt løpe. Smaken er rund, fyldig og balansert med oregano, pepper og et hint av syre. Helt uten konserveringsmidler eller fargestoffer.
En rik og balansert tomatpesto laget med basilikum fra Riviera Ligure, soltørket tomat, cashew, valnøtt og Anfosso sin egen olivenolje. Smaken er dyp og rund, med fine urtetoner og mild nøttepreg. Nydelig til pasta og grønnsaker, på brød eller som dipp. En allsidig pesto med tydelig italiensk håndverk i bunnen.
Her spiller soltørket tomat og PDO Basilikum rollen som smaksbærere sammen med blant annet lokal ekstra virgin olivenolje. Nydelig på en bruschetta, som tilbehør til skinker og pølser og selvfølgelig sammen med pasta.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.