Skip to main content
Til toppen

Red Stinger 330ml boks, Flo Brewery

Varenummer: 54087
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 12
ekskl. mva.

Tilbudet er aktivt så lenge lageret varer. Partiet har holdbarhet til 26/10-24.

Ingefærøl laget utelukkende av naturlige råvarer. En fin balanse mellom ingefær, grapefrukt med et hint av schezuanpepper.

Endelig kan alle de av dere som har savnet godt alkoholfritt ingefærøl igjen rydde plass i kjøleskapet! «FLO», etterfølgeren etter Ask Brygghus, er en av Norges fremste leverandører av naturlig plantebasert leskedrikk. Andreas Evang og hans dyktige medarbeidere har nok en gang tryllet med den varmende ingefærroten, krydder og grapefrukt på en imponerende måte.

Her er en drikk som både er leskende i seg selv og som vil gi deg akkurat det du ønsker når du skal lage deg en ingefærbasert drink eller cocktail. I tillegg til ingefærjuice og grapefrukt får leskedrikken det ekstra stinget fra schezuanpepper. «Red Stinger» inneholder i klassisk FLO stil kun 7,9% sukker. Dette gir det en unik friskhet som skiller den fra mange mer industrielle leskedrikker.  

«Red Stinger» er som sagt leskende som den er. Samtidig gir den et godt løft og klokkeren ingefærsmak til Mule-cocktails enten den blandes med Vodka, Gin, Akevitt eller Bourbon. 

En av undertegnedes favoritter er klassikeren «Dark and Stormy»:
4 cl Mørk rom – 
2 cl friskpresset lime
Ca 5 cl Red Stinger 
Når det kommer til spriten er det mange som sverger til «Goslings Black Seal» Dette er en rom med klassiske romnoter i kombinasjon med nyanser av smør, vanilje og karamell.
Fyll et High-ball glass 3/4 fullt med is. Hell over 4 cl rom, 2 cl friskpresset lime og topp det med Red Stinger – ca 5 cl. Rør godt rundt med en barskje og topp med en limeskive. Ønsker du enda mer potent ingefærsmak kan du rive litt fersk ingefær i glasset før du rører rundt. 
 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Norge
Antall per Kolli 12
Nettovekt 330 Gram
Lenker
Min side