Occhio di Bue Fragole 250g, Gentile
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
Occhio di Bue Fragole er en klassisk italiensk småkake med et smørmykt ytre og en kjerne av jordbærsyltetøy. Syltetøyet lages i huset av nøye utvalgte bær, og gir en saftig kontrast til den smørpregede kjeksen. Perfekt som en liten dessert, til kaffen eller på et bugnende kakefat. En kjær favoritt – håndlaget med omsorg.
Pastificio Gentile
Hovedsetet for Gentiles virksomhet er i Gragnano. Byen har gjennom generasjoner tatt vare på den unike posisjonen som «pastabyen» ved å forvalte den lokale kulinariske kulturarv på beste vis. Besøker du byen som «pastaturist» er sjansen stor for at guiden tar deg med til en av de viktige vannkildene som sammen med hveten er garantien for den unike Gragnanokvaliteten – byen der pasta ikke bare er mat, men kulturarv.
Familien Zampino viser sin dedikasjon ved å være personlig involvert i alle trinn av produksjonen. De er kompromissløse når det kommer til håndverk, kvalitet og respekt for den lokale pastatradisjonen. Gjennom daglig fokus på bærekraft, råvarekvalitet og kompromissløs håndverksmessig produksjon befester de sin posisjon som en av topp produsentene hver eneste en av årets 365 dager.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 6.0 |
Nettovekt | 250.0 Gram |
Horeca | Nei |
GTIN | N/A |