Skip to main content
Til toppen
Fem nye produkter fra ASK

Fem nye produkter fra ASK

Ask trår til med heite, freske, ferske og flytende nyheterAsk har som kjent flyttet til nye og større lokaler bygget for å ivareta behovet for mer plass og muligheten til å utvikle nye produkter. Modningsrommene hos Ask og vårt lager er fylt opp med alle de pølsene mange har savnet i en periode og nå er det endelig tid til å lansere noen saftige og smakfulle nyheter.

De som kjenner til Ask fra før vet at de henter sin inspirasjon fra kjente kjøkken sør i Europa. Det var derfor naturlig å kaste blikket mot Spania og Italia når nyhetene skulle produseres. Flere av våre gode kunder, og uttalte Ask-fans har savnet litt ferskere og freskere pølser fra de dyktige «speke-pølsemakerne» på Ask. Utfordringen ble tatt og endelig er tre smaksrike nyheter klare for lansering.

 

Råtass Salsiccia 300g er en grovkvernet pølse krydret med fennikel og flakchili slik vi kjenner det fra blant annet små lokale slaktere på den Toskanske landsbygda. Dette er en saftig og smaksrik pølse med fin balanse mellom smaken av fennikel og det stinget fra chilien. 
6 pølsepakker pr kolli
Holdbar i  4 uker fra produksjonsdat

 

Råtass Chorizo 300g - Fersk Chorizo med spansk røykt paprika    
Denne råtassen er inspirert av de mer heftige ferske chorizoen du finner hos slaktere rundt om i Spanske bakgater. Chorizoen er en saftig grovkvernet pølse med rik smak fra røkt spansk paprikapulver og annet som røsker litt ekstra. En skikkelig juicy sak som passer både til pizza, tapas, paella eller som et nytt tilskudd til fredagstacoen. 
6 pølsepakker pr kolli
Holdbar: 10-12 uker fra produksjonsdato

 

Nduja 100g - smørbar hissigpropp    
Her har inspirasjonsreise gått helt sør i Italia til Calabria. NDUJA fra Ask er som opphavet en smørbar Salami proppa med smaker; primært fra chili. Rett og slett en smørbar hissigpropp som virkelig smeller. Meget godt egnet på pizza eller grilla surdeigsbrød. Prøv den også i en sofritto til gambas der du svetter løk, paprika og hvitløk sammen med Ndujaen før du slår på en skvett hvitvin og hiver opp i der store rå rekene. 100g netto 
10stk pr kolli. 
Holdbar: 8 mnd
 

Å sause til noe er vanligvis ikke forbundet med noe positivt. Det er jo synd at uttrykket har fått den negative valøren, for alle som har vært på et kjøkken vet at det ofte er sausen som gjør susen. Derfor tillater jeg meg å si, i ordenenes mest positive betydning, at Ask nå har sausa til sortimentet sitt. De to første nyhetene er laget for å danne et solid grunnlag på pizzaen når det skal toppes med pølser fra Ask:

 

Pizzasaus Mild type 200ml      
Her har Ask folket jobbet iherdig for å finne de beste ingredienser. Etter å ha smakt på resultat er det bare å applaudere sausekokkene for å ha naila målet om lage en mild med samtidig rik og aromatisk saus som går like bra som pizzatopping som base til en pastasaus. En flaske er nok til to pizzaer. Netto 2 dl - 12 stk Pr kolli. 
Holdbar: Minst 6 måneder

 

Pizzasaus Sterk type 200ml      
Her har den milde varianten fått med seg litt ekstra smak som bidrar til en deilig hete fra chili. Dette er en fyldig og aromatisk saus som er perfekt når du skal lage en pizza piccante ellet pasta al arrabiata for den den saks skyld. Brukerklar saus som passer til to pizza bunner. 
Netto 2 dl - 12 stk Pr kolli. 
Holdbar: Minst 6 måneder

Skrevet av Hans Petter Uleberg

Lenker
Min side