Skip to main content
Til toppen

Muraglia EVO 1000ml Rainbow Tin, Intense Fruity

Varenummer: 50254
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
ekskl. mva.

Intense Fruity oljen er laget på Coratina oliven. Oljen har en intens grønn-gul farge. Lang krydret smak preget av dill, fennikel, artiskokk, pepper og høy. Denne utgaven kommer i anvendelig 1000ml tin boks perfekt for restauranter og de som bruker litt mer olivenolje enn gjennomsnittet.

Intense Fruity - Monocultivar Coratina oliven - Kraftig og ren smak
En meget anvendelig olje med tydelige vegetale smaksnoter, strukturert og kraftig. Lang og intens smakspalett. Bruk den gjerne til rå og tynt høvlede grønnsaker som for eksempel fennikel og gulrot, på salater eller som noen rause dråper på jordskokk- og andre grønnsakssupper. Du blir heller ikke skuffet om du drypper den på et stykke grillet kalv. 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 6
Nettovekt 1000 Gram
Muraglia EVO 250ml Rainbow Tin, Intense Fruity

Intense Fruity oljen er laget på Coratina oliven. Oljen har en intens grønn-gul farge. Lang krydret smak preget av dill, fennikel, artiskokk, pepper og høy. Denne utgaven kommer i en anvendelig 250ml tin box.

50253
Muraglia EVO 500ml Intense Fruity - Essenza Line

Intense Fruity oljen er laget på Coratina oliven. Oljen har en intens grønn-gul farge. Lang krydret smak preget av dill, fennikel, artiskokk, pepper og høy. Her i den klassiske 500ml Essenza serien.

50248
Lenker
Min side