Smørbar ferskost fra Lombardy. Denne varianten lages av en bonde i nærheten av Brescia. Osten er laget ved å varme fløten for så å syrne den og så la ostemassen tørke i klede.
Akkurat som det ble gjort tilbake til den Italienske Rennesansen.
Den er ikke tilsatt løype, så den er vegetarisk.
Bruksområder
• Perfekt til scones på afternoon tea sammen med rørte (vill)bringebær,
• «Riskrem» kokt på risottoris med melk vanilje og hel kanelstang og pisket mascarpone vendt inn i risen (gjerne med hakkede julemandler fra Summerbird på toppen.
• Pisket med vanilje og sukker vendt med pisket fløte til alle mulige desserter – ikke minst med en lun Pannetone.
• Klassisk Tiramisu – lager du det med denne Mascarponen blir du avhengig…
• Kan også brukes i varme sauser
| Egenskaper | |
|---|---|
| Salgsenhet | STK |
| Opprinnelse | Italia |
| Melk | Ku |
| Estimert Leveringstid | 14 Dager |
| Antall per Kolli | 6 |
| Nettovekt | 250 Gram |
| Horeca | Nei |
| GTIN | N/A |
