Skip to main content
Til toppen

Heartland Miniflødeboller 36 pack (6 esker a 6) - uke 14-34

Varenummer: 34158
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.

OBS! *BESTILLINGSVARE* Bestillinger som kommer inn før kl.10:30 på mandager blir levert påfølgende fredag til kunder i Oslo- og Stavanger-området. Kunder i øvrige deler av landet får varene levert uken etter. I perioden januar-mars og fra påske-august bestiller vi hver 14. dag.

Marsipanbunn laget av spanske mandler, toppet med et friskt eggehviteskum smaksatt med store mengder jordbær og vanilje. Til slutt er den belagt med et tykt lag med Amazonas 61% mørk sjokolade og rabarbra.

Sommersesongens flødebolle produseres uke 16-32 

Det kommer 6 stk Heartland Miniflødeboller i en gaveeske og det kommer 6 gaveesker i en kolli.

Den suksessfulle HEARTLAND Grand Cru-flødebollen så første gang dagens lys på den populære fynske festivalen Heartland i 2019 – og oppskriften er ganske enkel.

Sjokoladebollen består av en marsipanbunn av valsede middelhavsmandler toppet med et friskt skum tilsmakt med rikelige mengder jordbær og vanilje. Avslutningsvis er den overtrukket med et tykt lag mørk sjokolade Amazonas 61 % og strødd rundhåndet med rabarbra

VIKTIG INFORMASJON: FERSKVARE – LOGISTIKK KRAV!

BESTILLING: Til Matcompaniet senest mandag kl.10:30

HOLDBARHET: 16 dager fra produksjon

Summerbirds flødeboller er ferskvare og produseres hver uke på bestilling. Summerbirds flødeboller er laget på kun naturlige ingredienser og har derfor begrenset holdbarhet og er datomerket.

FORSENDELSE: Flødebolleleveransene er på eget økonomisk ansvar. Dersom det ved ankomst er synlige skader på forsendelsen skal forsendelsen kvitters med forbehold og anmerking om evt skade.

OPPBEVARING: Sjokoladen oppbevares best mellom 10-18 grader
Ved temperaturpåvirkning kan det sive skum ut av flødebollene. Selv om dette ikke ser pent ut er det et sunnhetstegn og et bevis på at det ikke finnes kunstige tilsetningsstoffer i flødebollene.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Danmark
Øvrige egenskaper Debio
Bestillingsvare Ja
Estimert Leveringstid 7 Dager
Antall per Kolli 1
Lenker
Min side