Til toppen

Fruity Line

Det meste av mer eller mindre eksotiske frukt og bær er innom Holland - Europas største «veikryss» for fersk frukt og bær. Midt i denne unike råvaretilgangen har Fruity Line etablert en av Europas mest moderne produksjon for prosessering og tapping av frukt og bær til god drikke.

Det unike med juicen fra Fruity Line er at saften ikke presses men suges ut av frukten. Dette gjør at smaken blir renere og at de unngår uønskede smaker fra skallet. Stikkordet er fersk: Fersk frukt og fersk juice. Lagring på tank er tabu, det samme er enhver form for konsentrat og ethvert tilsetningsstoff. Alt tappes ferskpresset direkte på flasker og forsegles. Direkte etter tappingen sendes flaskene inn i trykk-kammer for det som på fagspråket kalls HPP – High Pressure Processing.

Etter ca en time i trykk-kammeret er juicen så å si bakteriefri. Dette gjør at Fruty Line sine juicer og smootier har en holdbarhet på opptil 60 dager fra produksjonsdato uten å være pasteurisert. Denne teknologien har hittil kun vært benyttet til behandling av dyrere matvarer og Fruity Line er helt front innen sitt segment. Juicen og Smootien beholder karakteren av å være fersk i hele salgsperioden. 

For mer informasjon se her
 Sorter Navn (a > å)

Appelsin juice 250ml

Fersk appelsin juice som HPP behandles
55021