Skip to main content
Til toppen
Oste-VM Trondheim 26-28 Oktober 2023. Sees vi?

Colomba di Pasqua Giusti 1kg, Giusti

Varenummer: 31196
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
ekskl. mva.

Historisk er Colomba di Pasqua kake formet som en due og bakes til påske. Deigen minner om den som benyttes til Panettone og fåes med ulike pynt og smak.

De eldste er ofte de beste - historisk og nyvinnende bakverk til påskemåltidet

Dette ordtaket er litt klisjébefengt, men når det gjelder samarbeidet mellom Giuseppe Giusti 1605 og Muzzi 1795 er det en uomtvistelig sannhet.

Legger man sammen Giusti’s over 400 årige historie med balsamico produksjon og Muzzi’s drøyt 200 år med kreering av noen av Italias beste bakverk får man en uslåelig kombinasjon når smakfulle nyheter skal kreeres. De har i en årrekke samarbeidet om bakingen av Giustis fantastiske Panettone. I år tar de skrittet videre og lanserer sin versjon av Colomba di Pasqua.

Historisk er Colomba di Pasqua kake formet som en due og bakes til påske. Deigen minner om den som benyttes til Panettone og fåes med ulike pynt og smak. Da Claudio Stefani Giusti satte seg ned med Muzzis sjefsbaker var målet å ta vare på tradisjonen og samtidig skape noe unikt og meget velsmakende.

Basen er deigen som lages med surdeig, finmalt lokal hvete, dagferske egg, sukker og smør. Selve bakingen foregår over flere dager. Claudios anliggende var å lage et fyll som hedret og fremhevet deres Acteo Balsamico di Modena på beste vis. Etter mange testbakinger ble koden knekt og Giustis første Colomba klar for lansering.

Kaken har den tradisjonelle dueformen og er fylt med rosiner marinert i Balsamico og en smakfull krem smakt til med Giustis mørke og edle dråper. Mørk sjokolade og balsamico er en uslåelig kombinasjon. Derfor har Claudio valgt å erstatte den tradisjonelle colomba-toppingen; perlesukker med rikelig med høvlet mørk sjokolade. Bedre blir det rett og slett ikke.

Vi har latt oss friste og skal bestille en ladning av «Giuseppe Giusti Colomba di Pasqua». En god del av kakene er allerede solgt så om dere vil være med på festen er det bare å bestille så fort som mulig, korse seg og be til høyere makter at det fortsatt er Colomba tilgjengelig.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Bestillingsvare Ja
Antall per Kolli 6
Nettovekt 1000 Gram
Horeca Nei
Lenker
Min side