Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig ostevekt. Faktura vil vise korrekt vekt.
Ta kontakt med Oslo eller Stavanger kontoret for bestilling.
Disse ostene kan bestilles annen hver torsdag før kl 12 for levering 9 dager senere.
Ta kontakt med Oslo eller Stavanger kontoret for bestilling.
Caciocavallo Podolico er en spesiell variant av Caciocavallo som er produsent utelukkende på melk fra Podolica-kyrne. Bestillingsvare fra Guffanti.
Caciocavallo Podolico er en veldig spesiell ost, siden den kun blir ystet av melk fra kurasen Podolica. Den rasen er stedegen til det sydlige Italia og finnes ingen andre steder. En usedvanlig robust rase dette her, som går ute hele året og beiter kun på friland uten annet fór.
Etter ysting henges osten i kalksteinsgrotter for modning. De beste ostene får først etter at de har hengt i grottene i to til tre år. Da er osten okerfarget. Konsistensen er fast og du bryter av små stykker med parmesankniv. Osten har for øvrig status som Slow food presidium i Basilicata.
Som for alle de andre typene Caciocavallo, modnes ostene ved å henge formene sammen i tau i par over en bjelke eller en pinne (en cavallo- på hesteryggen), og det er denne metoden som har gitt osten navnet.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Melk | Ku |
Øvrige egenskaper | Råmelk |
Bestillingsvare | Ja |
Estimert Leveringstid | 9 Dager |
Antall per Kolli | 1 |
Nettovekt | 2500 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |