Skip to main content
Til toppen

Aromatic EVO Chili Pepper 200ml, Muraglia

Varenummer: 50263
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
ekskl. mva.

Maksimal integrasjon mellom lokal pepperoncino og Muraglias beste oliven. En delikat og potent smak.

Godt egnet til alt fra grilla kjøtt til verdens enkleste og mest geniale Spagetti al aglio e pepperoncino. Svett løvtynne skiver med fersk hvitløk og tørket pepperoncino i oljen på medium varme mens du koker spagettien til litt under al dente. Ha pastaen over i oljen bland godt og øs over et par øser med pastavannet og kok pasten ferdig. Server med rikelig med persille og finrevet parmesan.  

Brorparten av de aromatiserte oljene som er å få kjøpt er olivenolje som tilføres en smak med tørket chili, urter og smaksessenser, men når folkene på Muraglia bestemte seg for å lage aromatiserte oljer gikk de i en helt annen retning. De bestemte seg for å få til full integrasjon helt fra olivenfrukten og den ønskede smaken skulle forenes. Enten det er IGP Sitron fra Rocca Imperiale, basilikum fra Genova eller lokal peperoncino blandes de i ønsket menge med nyhøstet oliven og presses sammen. Oljen fra olivenene og smakene fra de andre råvarene forenes fra starten av i denne alkymistiske prosessen der Muraglias gode oliven forenes med aromaen fra de beste råvarene. 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 6.0
Nettovekt 200.0 Gram
Olio Aromatizzato al Peperoncino 250ml, Anfosso

Anfosso Tumai "Olio Aromatizzato al Peperoncino". Anfosso sin Tumai Extra Virgin Olivenolje er her smaksatt med små knallgode chili.

50189
Lenker
Min side