Skip to main content
Til toppen
Alt på et sted

Alt på et sted

-fullsortiment fra Jerseymeieriet

Vi er både stolte og glade for at Jerseymeieriet har valgt å satse på Matcompaniet som samarbeidspartnere for å få landets beste melk ut til butikker og restauranter. Etter en forsiktig start der vi har distribuert ost, smør og noen syrna produkter tilbyr vi nå fullsortiment av medieproduktene fra Jerseymeieriet. 






  • Produktene må forhåndsbestilles; se egen bestillingsliste.

  • Bestillingen må være oss i hende senest mandag morgen kl 08.00.

  • Fristen er absolutt og det aller beste er om vi har bestillingen allerede fredagen.

  • Produktene blir produsert og sendt den samme uken. 

  • Leveringstidspunkt vil variere avhengig av beliggenhet.


For de andre produktene henviser vi til leverandørsiden hvor dere kan se hele sortimentet --->

Vi anbefaler å bestille også disse produktene i forhåndsordren for å være sikker på å få alle varene samtidig.
Disse varene er også lagerført i mindre kvanta slik at du kan supplere utenom forhåndsordren.

Under følger en kort beskrivelse av alle de produktene som nå lanseres. Disse produktene er utelukkende bestillingsvarer.


Heilmelk 6 % fett A2A2

Dessertfløte 30% 5dl

Fløyte 40% 3dl

Sjokomjølk 1 liter

Fersk lavpasteurisert gårdsmelk. Melka er ikke homogenisert så fettet vil legge seg på toppen. Fordeles jevnt og fint ved risting. Melken har et proteininnhold på rundt 4 %, og er rik på kalsium og vitamin-D. Høyt innhold av A-vitaminet karoten gir melken en fin gyllengul farge. Fyldig og rund på smak. 

Lavpasteurisert fløte som er tilsatt litt helmelk for å redusere fettprosenten litt. Fløyelsmyk konsistens med rik smak. Passer perfekt til alle typer bær og desserter og kompotter. Kan også piskes.

Lavpasteurisert fløte med 40% fettinnhold. Litt feitere enn vanlig fløte. Lett å piske til krem. Har en fyldig og rik smak med god naturlig melkesødme. Gyllengul naturlig farge.

Laga av skummamelk, tilsatt helmelk, sukker (3,8 g pr 100 g) og kakao. Ingen tilsetningsstoffer. Sjokomelken inneholder kun ca 1 % fett. Melka er lavpasteurisert og ikke homogenisert. Fettet flytter opp til toppen ved lagring. Derfor må den få en skikkelig runde med risting av flaska åpnes og innholdet nytes.

Skumma Kulturmelk 1 liter

Kulturmelk 1 liter

Kjernemelk 1 liter

Fløyte 40% 1 liter

Lavpasteurisert skumma kulturmelk. Syrlig og frisk på smak. God i matlaging, brødbaking, til marinering eller bare som drikke.

Lavpasteurisert syrna helmelk. Rund og mild i smak. God i matlaging, baking, vafler eller som drikke.

Kjernemelk/Saup er det norske navnet på det som på engelsk blir kalt buttermilk. Det er væsken som blir til overs etter kinning av smør. 
Smøret er kinna på lavpasteurisert rømme og det gjør at også kjernemelken er lavpasteurisert. 
Mager og litt syrlig på smak. Veldig god til matlaging/baking. Kan også erstatte yoghurt og kulturmelk i marinering av kjøtt. 

Lavpasteurisert fløte med 40% fettinnhold. Litt feitere enn vanlig fløte. Lett å piske til krem. Har en fyldig og rik smak med god naturlig melkesødme. Gyllengul naturlig farge. 

Helmelk 6% BIB 10 liter

Prima Rømme 3 Liter

Smør 1 kg

Naturell Yoghurt 3 liter

Fersk lavpasteurisert gårdsmelk. Melka er ikke homogenisert så fettet vil legge seg på toppen. Fordeles jevnt og fint ved risting. Melken har et proteininnhold på rundt 4 %, og er rik på kalsium og vitamin-D. Høyt innhold av A-vitaminet karoten gir melken en fin gyllengul farge. Fyldig og rund på smak. 

Rømmen er laget på lavpasteurisert syrnet og redusert fløte fra jerseyfe. Dette er det nærmeste du kommer «clotted cream» uten å dra til det britiske øyriket vest for oss. Et unikt produkt du lett blir avhengig av.

Et fantastisk smør laget på drenert og syrnet rømme på melk fra Jerseyfe. Kinnes, vaskes og tilsettes 3% salt. Smøret har en fantastisk gulfarge og høyt innehold A-vitaminet Karoten.

Yoghurten har en særpreget frisk og er rund og mild. Den produseres kun på syrnet helmelk fra Jerseyfe som gir den en fyldig konsistens og rik smak. Dette vil variere litt gjennom året avhengig av hva slags fôr kuen har fått.

Lenker
Min side