Til toppen

Valencia mandler 215gr

Varenummer: 30170
Salgsenhet: STK
Minste antall: 1

ekskl. mva.

Disse gir en sprøere munnfølelse i og med at skallet fortsatt sitter på. Like passende til den klassiske kombinasjonen Manchego og Manzanilla som naturell snacks.

Almondeli er en av de fremste leverandørene av høykvalitets mandler fra verdens beste område for denne vakre nytteveksten.

Det er en generell oppfatning at verdens beste mandler kommer fra Spania. Våre venner på Summerbird bruker kun spanske i sin produksjon. I følge Mikael Grønlykke er dette de eneste mandlene som kan møte hans høye kvalitetskrav.

Denne fasinasjonen for spanske mandler pirret vår interesse såpass at vi ønsket å jobbe mer med spanske mandler og mandelprodukter.

Valenciamandler er nær beslektet med Maraconamandler. De har den samme butte fasongen og fløyelsmyke teksturen. På engelsk refereres de ofte til som «sweetalmonds» med klar referanse til smaken. Valenciamandler er rike på flerumettet fett og ble i utgangspunktet dyrket for pressing til mandelolje. I dag er de også høyt skattet for sin rike smak.

Tradisjonelt har disse mandeltypene blitt servert som snacks eller garnityr etter at de er ristet og drysset med havsalt. Disse salte mandlene er blant annet perfekt tilbehør til ost, god skinke, pølser, paté, rillettes etc. Ristede saltede og krydrede Marcona- og Valenciamandler er bort i mot obligatorisk bartilbehør på Spanias mange tapasbarer.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Spania
Antall per Kolli 24
Nettovekt 215 Gram
Horeca Nei