Til toppen

Rabitos Royale og Tartuflanghe Trifulot

Utenom Summerbird og Haupt (se egne kategorier) så finner dere konfektfiken fra Rabitos Royale og sjokoladetrøfler fra Tartuflange i utvalget vårt.

Rabitos Royale har de utviklet en egen serie med fikenkonfekt som slår beina under det meste vi har smakt av søtsaker. Calabacita fikene som brukes har et tynt skall og regnes som de mest kjøttfulle fikene. Smaken er søtlig i retning av honning og konsentreres ytterligere ved at frukten får tørke naturlig på trærne før de høstes. Fikenene fylles og overtrekkes etter alle kunstens regler og sluttresultatet er sterkt avhengighetsdannende!

Med verdens beste hasselnøtter voksende rett på utsiden av fabrikken var det nærliggende for Taruflanghe å vektlegge hasselnøtter og sjokolade i produktutviklingen. Sluttresultatet er en suksesshistorie basert på både kvalitet og innovasjon.

 

Sorter Navn (a > å)

Bunet, kakao og amaretto dessert 100g

Bunet er en ikonisk dessert fra Nord-Italia. Glasset er klart til servering, man trenger kun å vende den på en tallerken og deretter pynte den etter ønske med pisket krem, jordbær eller fersken
46030
Nyhet

Rabitos Royale Collection 3 stk 47gr

Gaveeske med alle tre smakene – Dark, Milk og White – 1 av hver type
31223

Rabitos Royale Collection 3x2stk

Gaveeske med alle tre smakene – Dark, Milk og White – 2 av hver type
31194

Rabitos Royale Dark Tin Box

Nøye selekterte Calabacita fikener fylles med sjokolade, fløte og brandy-ganache før de overtrekkes med temperert mørk sjokolade. Hver Rabiots Royale er singelpakket.
31200

Rabitos Royale Dark 8pk

Nøye utvalgte Calabacita fikener fylles med sjokolade, fløte og brandy-ganache før de overtrekkes med temperert mørk sjokolade. Hver Rabiots Royale er singelpakket.
31183

Rabitos Royale Dark 1kg

Nøye utvalgte Calabacita fikener fylles med sjokolade, fløte og brandy-ganache før de overtrekkes med temperert mørk sjokolade. Hver Rabiots Royale er singelpakket. Ca 55stk i en kilo.
31188

Rabitos Royale Milk 8pk

Nøye utvalgte Calabacita fikener håndfylt med ganache laget på melkesjokolade, fløte og salt karamell. Overtrukket med temperert sjokolade.
31185

Rabitos Royale Milk 1kg

Nøye utvalgte Calabacita fikener håndfylt med ganache laget på melkesjokolade, fløte og salt karamell. Overtrukket med temperert sjokolade. Ca 55stk på en kilo.
31189

Rabitos Royale White 8pk

De beste fikene, fylt med hvit sjokoladetrøffel med et snev av jordbær. Dekket med et tynt lag hvit sjokolade.
31191

Rabitos Royale White 1kg

De beste finkene, fylt med hvit sjokoladetrøffel med et snev av jordbær. Dekket med et tynt lag hvit sjokolade. Ca 55stk i en kilo.
31193

Trifulot Salt Karamell 2.5kg

Etter mange år med tålmodig utvikling og smaking av aktuelle råvarer kom man fram til den optimale resepten. Resultatet er en perfekt kombinasjon av det søte og salte.
31163

Trifulot Pistasj 2.5kg

Denne søte trøffelen er en delikat munnfull laget på hvit sjokolade, pistasj og salt fra Guérande.
31167