Til toppen

Røykt Pastrami av lårtunge - Angelas Smoked Pastrami

Varenummer: 49020
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 1.5 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1

ekskl. mva.

Med dette produktet er endelig ekte røkt pastrami tilgjengelig i Norge. Pastramien lages på lårtunge som gir dette pålegget den spesielle teksturen og smaken. Pastrami brukes først og fremst på Sandwicher som f.eks. den klassiske Reuben Sandwichen. Pastrami passer også perfekt i pastaretter og i salater. Skjæres i syltynne skiver.

Disse kjøttproduktene har en unik smak med tydelig signatur fra Tim’s håndarbeid i preppingen og røyksmak som er utviklet seg over laaaang tid i de vedfyrtes smokerne. Arbeidet med kjøttet starter lenge før det får sine siste runde i smokeren. Etter å ha veid kjøttet gnis det inn med en krydderblanding tilpasset de ulike produktenes vekt og ønsket smaksprofil. Det eneste som er felles er at de aldri salter mer enn 2,25% av stykkenes totalvekt. Når kjøttet er godt massert med krydder vakuumeres det og legges på kjøl i 4 uker. Smoked Chipotle Honey ham er det eneste produktet som lakesaltes. Selvfølgelig med samme milde saltmengde og i 4 uker. 

Fra første smak kjenner du at «Foodswingers» lever opp til sitt motto: «Saving the world from ordinary». Håndverk, kvalitet og smak er deres viktigste konkurransefortrinn. Produktene er fremstilt på Sundvollen av mennesker som mener at det ikke finnes noen snarveier til god smak om man skal lage ekte vare. «Foodswingers» røyker kjøtt og pålegg med ekte vedkubber og fyller ikke kjøttet med vann fordi det er juks. Smak og kjenn på forskjellen!
 

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Norge
Kjøtt Storfe
Antall per Kolli 1
Nettovekt 1500 Gram
Horeca Ja