Matcompaniet har de siste årene vært på jakt etter gode norske produsenter. Vi har smakt mye, noen ganger har vi blitt skuffet mens andre ganger har det klaffet med det meste. Nettopp dette gjelder Møystad Gård rett utenfor Hamar. Her produserer den lille saft og syltetøy fabrikken på geleer, syltetøy og saft basert på kortreiste og bærekraftige råvarer. Møystad Gård drives av Amund og Katrine Aalstad. Som bor på gården sammen med sine tre barn. De har hele tiden hatt sterkt ønske om å hjelpe folk til å kunne velge smakfull og bærekraftig mat. Maten de dyrker drives fram på naturens premisser og de aller fleste produktene fra Møystad er økologiske. For oss er det selvfølgelig smaken like viktig som at det er økologisk produsert. Her leverer Møystad etter vår oppfatning på høyeste nivå. Der industrien pumper på med sukker øker Møystad innholdet av frukt og bær for å få fram den gode smaken. Et annet viktig parameter er designen på emballasjen og også på dette punktet leverer Katrine og Amund på en måte som gjør at godsakene står fint fram i butikkhyllene. Folket på Møystad sørger også for lokal verdiskaping ved å kjøpe usprøyta frukt og bær fra gårder og hager i nabolaget. Alle syltetøyene er utviklet med tanke på at de skal være en unik smaksopplevelse og samtidig brukes for å gjøre god mat enda bedre. Vi lar Katrine og Amund utdype dette selv: «Vi leverer mat du kan stole på. Vi vil alltid kunne fortelle om hvor råvarene er fra, om det er Debio godkjent, eller fra engasjerte hageeiere som jobber for å ivareta artsmangfold og produsere giftfri mat. Vi søker stadig etter sunnere og renere råvarer. Vi produserer økologisk syltetøy, geleer, saft og pestoer basert på råvarer fra gården og sprøytefrie hager i omegn. I tillegg selger vi økologiske brød, egg og honning i vårt gårdsutsalg. På Møystad produserer vi økologisk mat både på jordet, i fjøset og på kjøkkenet. Vår ambisjon er å formidle matglede og matengasjement slik at flere vil glede seg over å dyrke og foredle sin egen mat.»
For mer informasjon se her