Til toppen

Møystad Gård

Matcompaniet har de siste årene vært på jakt etter gode norske produsenter. Vi har smakt mye, noen ganger har vi blitt skuffet mens andre ganger har det klaffet med det meste. Nettopp dette gjelder Møystad Gård rett utenfor Hamar. Her produserer den lille saft og syltetøy fabrikken på geleer, syltetøy og saft basert på kortreiste og bærekraftige råvarer.

Møystad Gård drives av Amund og Katrine Aalstad. Som bor på gården sammen med sine tre barn. De har hele tiden hatt sterkt ønske om å hjelpe folk til å kunne velge smakfull og bærekraftig mat. Maten de dyrker drives fram på naturens premisser og de aller fleste produktene fra Møystad er økologiske.

For oss er det selvfølgelig smaken like viktig som at det er økologisk produsert. Her leverer Møystad etter vår oppfatning på høyeste nivå. Der industrien pumper på med sukker øker Møystad innholdet av frukt og bær for å få fram den gode smaken. Et annet viktig parameter er designen på emballasjen og også på dette punktet leverer Katrine og Amund på en måte som gjør at godsakene står fint fram i butikkhyllene.

Folket på Møystad sørger også for lokal verdiskaping ved å kjøpe usprøyta frukt og bær fra gårder og hager i nabolaget. Alle syltetøyene er utviklet med tanke på at de skal være en unik smaksopplevelse og samtidig brukes for å gjøre god mat enda bedre.

Vi lar Katrine og Amund utdype dette selv:
«Vi leverer mat du kan stole på. Vi vil alltid kunne fortelle om hvor råvarene er fra, om det er Debio godkjent, eller fra engasjerte hageeiere som jobber for å ivareta artsmangfold og produsere giftfri mat. Vi søker stadig etter sunnere og renere råvarer.
Vi produserer økologisk syltetøy, geleer, saft og pestoer basert på råvarer fra gården og sprøytefrie hager i omegn. I tillegg selger vi økologiske brød, egg og honning i vårt gårdsutsalg. På Møystad produserer vi økologisk mat både på jordet, i fjøset og på kjøkkenet. Vår ambisjon er å formidle matglede og matengasjement slik at flere vil glede seg over å dyrke og foredle sin egen mat.»

For mer informasjon se herSorter Navn (a > å)

Blåbær og appelsinmarmelade øko 220ml

En spennende smakskombinasjon til surdeigstoast med godt smør for ikke å snakke om på pannekaker.
43137

Blåbærdrikk 275ml

Økologisk blåbærdrikk produsert på Møystad gård
54059

Blåbærsaft 0,5L

Økologisk blåbærsaft produsert på Møystad gård
54063

Bringebærdrikk 275ml

Økologisk bringebærdrikk produsert på Møystad gård
54060

Eplegløgg 0,75L

Eplegløgg laget av epler fra Nes på Hedmarken, Østens krydder og økologisk sukker
54065

Krydret Kirsebærgele 220ml

Her trår Møystad til med en rik og kompleks gelé der økologiske kirsebær kombineres med økologisk sukker, vanilje, pepper, laurbærblader, anis, enebær, og fruktpektin. Prøv den til lagrede fast oster.
43136

Rabarbradrikk 275ml

Økologisk rabarbradrikk produsert på Møystad gård
54061

Rips og rosmaringele 220ml

Rips og rosmarin gelé er perfekt følge til rødkittoster, helstekt svinenakke og lam. Prøv den også for å balansere smaken på sausen neste gang du skal servere vilt.
43133

Rips og vanilje gele 220ml

Er en mild og god gelé som minner om smaken av barndom og fra bestemors hage. Folket på Møystad har gitt den litt ekstra trykk ved å tilsette en anelse sort pepper
43134

Ripsdrikk 275ml

Økologisk ripsdrikk produsert på Møystad Gård
54058

Ripssaft 0,5L

Økologisk ripssaft produsert på Møystad gård
54064

Solbær og anisgele 220ml

Solbær og anis-geleen er Møystads bestselgeren. Anis løfter solbærsmaken til nye høyder. Geléen er perfekt til modne hvitmuggoster. Klassisk kombinasjon til Camembert og andre beslekta oster.
43135