Til toppen

Igor

Igor Gorgonzola ble grunnlagt i 1935 i Mezzomercico, en liten landsby i Novara området. I dag er de verdensledende innen produksjon av gorgonzola og eier i tillegg flere andre historiske meierier.
Det er fjerde generasjon i Leonardi familien som når driver Igor og sørger for at de gode tradisjonene opprettholdes til tross for en større produksjon. Oppskriften har ikke endret seg på 80år og de er svært nøye i sin seleksjon av melk.
Vi får i dag våre ferske oster som Mozzarella (kumelk), Ricotta og Mascarpone fra Igor. I tillegg sørger de for at vi får nok paller av Cubetti Mozzarella hver eneste uke. Vi er imponert over den enorme presisjonen Igor har vist oss nå i snart 20år.

For mer informasjon se her
 



Sorter Navn (a > å)

Mascarpone 250g

Italiensk ferskost som opprinnelig ble laget i Lombardia allerede rundt år 1700. 
11058

Mascarpone 2kg

Italiensk ferskost som opprinnelig ble laget i Lombardia allerede rundt år 1700. Denne 2 kilos boksen er ideel for restauranter som skal lage skikkelig Timamisu.
11086

Mozzarella 1 kg

Denne varianten er en en-kilos fast "pølse" som er velegnet som pizza topping.
11006

Mozzarella Cubetti 2,5kg

Mozzarella Cubetti er fersk mozzarella som er kuttet i terninger like før den pakkes. Spesiallaget for pizzatopping.
11127

Mozzarella Ku125g

Mozzarella av kumelk 125g
11060

Mozzarella cow cherries (10g) i 1kg

Mozzarella kuler 10g perfekt til salater og antipasti
11076

Ricotta 250g

Ricotta er et myse produkt som lages ved å varme mysen som er igjen etter osteproduksjonen til 70-80 grader.
11057