ekskl. mva.
Østersjøbrisling lettrøykt på rapsolje.
Små lekre Østersjøbrislinger lettrøykes med bøkeflis og legges for hånd i boksen før de dekkes med kaldpresset rapsolje fra Bornholm.
Det er ingen ting i veien for å spise FANGST produktene rett fra Boksen, men om man ønsker å gjøre litt mer ut av det så kan du la deg inspirere av rettene kreert av den danske kokken Mikkel Karstad kjent for sine mange kokebøker og som en pådriver i utviklingen av «det nordiske kjøkken». FANGST Brisling No. 1 or 2 med rug – egg og grønt Serveringsforslag: En skive ristet dansk rugbrød evt med smør eller ribbefett Lettrøkt Østersjøbrisling fra Fangst (No.1 eller2) Tynne skiver med reddiker og rødløk. Rå eggeplomme Finsnittet gressløk og erteskudd Legg brislingen på brødet, deretter reddikskiver og løkringer. Rå eggeplomme i en av løkringene og pynte med gressløk og erteskudd. Brisling med erter og landbrød FANGST Brisling No. 1 or 2 1 skivet grillet lyst landbrød 1 pose av de beste frosne ertene Litt olivenolje (Gjerne O-Med Arbequina) eller oljen fra boksen. Finrevet fersk hvitløk (ca 1/2 ts) Sitron, salt og pepper Reddik skåret i små båter Kok ertene og kjør dem til en litt grov puré med olje og hvitløk. Smak til med sitron, salt og pepper. Smør landbrødskiven med et raust lag med ertepuré, legg på brislingen og pynt med reddiker.